Paraishockeykøller

Trenger du nye paraishockeykøller?

Har du behov for paraishockeykøller til deg selv, et prosjekt, eller til den lokale klubben? Vi har flere forskjellige varianter i vårt sortiment.

Paraishockeykøller

SNIPE FX88 hockeykøller

Nordic Hockey sine egne Snipe FX88 paraishockeykøller passer for de aller fleste spillere. De har en ekstra myk flex som potensielt gir et hardere skudd.

Paraishockeykøller

Warrior Onepiece Composite Regular

Warrior er en av de største hockeykølleprodusentene i verden. Paraishockeykøllene Warrior Onepiece Composite Regular har lite bøy på bladet, "regular face", med ganske mye vinkel.

Paraishockeykøller

Warrior Onepiece Composite Closed

Warrior er en av de største hockeykølleprodusentene i verden. Paraishockeykøllene Warrior Onepiece Composite Closed har en del bøy på bladet, med "closed face" for å presse skuddene ned. Køllene har ganske mye vinkel opp fra isen.

Paraishockeykøller

Warrior Onepiece Composite Hook

Warrior er en av de største hockeykølleprodusentene i verden. Paraishockeykøllene Warrior Onepiece Composite Hook har mye bøy på bladet som gjør det lettere å skyte og løfte pucken. Køllene har ganske mye vinkel opp fra isen.

Paraishockeykøller

Frontier

Paraishockeykøllene fra Frontier har vært på markedet i mange år, og benyttes mye i Europa og Asia. Køllene har en vinkel og bøy som passer de fleste, og er sånn sett et trygt valg.