Paraishockey

Paraishockeyutstyr for alle nivåer

Har du behov for paraishockeyutstyr til deg selv, et prosjekt, eller til den lokale klubben? Vi har det du trenger av utstyr, til nybegynnere opp til landslagsspillere.

Paraishockeyutstyr fra Nordic Hockey

Har du nettopp begynt med paraishockey, og trenger utstyr for å kunne spille?
Eller har du spilt en stund, og ønsker å oppgradere utstyret?

Uansett hvilket nivå du er på, så har vi utstyr som passer deg.

Vi har hockeykjelker med alt nødvendig tilbehør, og flere forskjellige paraishockeykøller å velge mellom.

Paraishockeykjelke

Ballistic hockeykjelke

Hockeykjelken Ballistic fra kanadiske Unique Inventions Inc. er den mest populære og mest brukte kjelken i verden for erfarne spillere.

Paraishockeykjelke

Razor Hockeykjelke

Hockeykjelken Razor fra kanadiske Unique Inventions Inc. er populær verden rundt, mye på grunn av de mange justeringsmulighetene. Denne kjelken passer for alle nivåer.

Paraishockeykjelke

Rev Force 1 Hockeykjelke

Rev Force 1 er en hockeykjelke som passer godt for nybegynnere og som utlånskjelke. Den har flere justeringsmuligheter som er lett og kjapt å endre på.

Formstøpt hockeysete

NORDIC HOCKEY FORMSTØPTE HOCKEYSETER

Har du behov for et formstøpt sete til din hockeykjelke, som gir en bedre mestringsfølelse, beskytter amputasjoner, motvirker skjevheter i kroppen og reduserer nervesmerter?

Referanser

Det setet er en gamechanger for meg. Nå sitter jeg støpt fast i setet uten noen friksjon eller uønsket bevegelse. Den amputerte foten er beskyttet, og jeg trenger ikke bekymre meg for skader der. Svinger gikk mye lettere, jeg kunne gli på det ene skøytestålet uten at jeg mistet balansen.

Thor Erik Strand
Norsk paraishockeyspiller

Å sette seg i en kjelke med formstøpt sete var noe helt magisk!
Enhver liten bevegelse man gjør med kroppen, gir et utslag i kjelken. Dette gir en følelse av at man kan ta spillet og kjelkekontrollen til nye høyder!! Utrolig moro, motiverende og kult å kjenne 😁 Svinger og vendinger blir både enklere, skarpere og man opprettholder farten gjennom disse.

Magnus Bøgle
Norsk paraishockeyspiller

Det her [setet] var rett og slett en åpenbaring. Så det er sånn det faktisk skal være! Nå følger setet bevegelsene mine i hofta, sammenlignet med tidligere der bekkenet vred seg rundt inni setet.

Johan Grønlie
Norsk paraishockeykeeper
Paraishockeykjelke

Mobility Sports Transformers Hockeykjelke

Hockeykjelken Transformers fra amerikanske Mobility Sports passer for nybegynnere og spillere med litt erfaring. Den er også perfekt som utlånskjelke, med flere justeringsmuligheter som kan endres kjapt.

Paraishockeykjelke

Mobility Sports Wave Hockeykjelke

Wave hockeykjelke fra amerikanske Mobility Sports er ny på markedet, og passer best til middels erfarne til godt erfarne spillere. Kjelken er lett å tilpasse og justere.