Levering

Vi benytter Posten/Bring for levering av varene. Vi tilbyr følgende leveringsalternativer:

  • Pakke i postkasse – for forsendelser under 2kg og som får plass i postkassen. Denne løsningen er uten sporing.
  • Pakke til hentested – pakken hentes på nærmeste Post i butikk eller Postkontor. Forsendelsen kan spores underveis. Du mottar en SMS med en hentekode når pakken har ankommet og er klar til avhenting.
  • Pakke levert hjem – bedrift til privat. Leveres på døren mellom kl. 08-17 eller kl. 17-21, basert på postnummer. Automatisk SMS-varsling når pakken er underveis. Sjåføren vil ringe 30-60 minutter før levering på kveldstid.
  • Pakke til bedrift – bedrift til bedrift. Pakken leveres til bedriften mellom kl. 08-16. Automatisk SMS-varsling når pakken er underveis. Pakken kan spores.

Normal leveringstid for alle typer forsendelser fra oss er på 3-9 virkedager.

Bestillingsvare

Her må du beregne lengre leveringstid da vi må bestille varen fra leverandøren. Du blir opplyst om dette på produktsiden. Du vil motta varen(e) innen 30 dager. Vi tar kontakt med deg dersom det oppstår forsinkelser eller leverandøren ikke klarer å levere.

Uavhentede varer

Vi gjør oppmerksom på at pakken ligger hos Posten i 7 dager etter mottak. Hentefristen kan enkelt og kostnadsfritt forlenges fra 7 til 14 dager i Posten-appen eller via SMS.

Om du angrer på kjøpet så henter du bare ut din bestilling og returnerer den til oss med returseddel og returskjema du har fått tilsendt på e-post. Vi bytter varer eller krediterer deg fortløpende.

Hvis pakken ikke blir hentet ut innen den returneres til oss, så fakturerer vi for frakt begge veier og handling. Per i dag er dette beløpet satt til 300 kroner. Les mer om dette i salgsbetingelsene.