Betaling

Du kan betale med Visa, Mastercard eller Vipps på Nordichockey.no.

Vår leverandør av kortbetalingsløsning er Stripe. Dine korttransaksjoner sendes kryptert gjennom Stripe, og benytter sikre tilkoblinger gjennom HTTPS og HSTS. Stripe er en PCI-godkjent kortbetalingsleverandør med «PCI Service Provider level 1” sertifisering. Dette gjør at du trygt kan betale uten å være redd for at din kortinformasjon skal komme på avveie. Ved betaling med kort angis kortnummer, kortets gyldighetstid, CVC-kode og tilslutt autentisering med 3D Secure-kode.

Nordichockey.no vil kunne reservere beløpet på kjøpers konto frem til varen er sendt. Ved en reservasjon av beløpet hos kjøper, vil pengene ikke være disponible, men forbli i kjøpers besittelse. Alle transaksjoner blir gjennomført i norske kroner.

Priser på nettsiden er oppført i NOK. Den valutaen er den gjeldende ved betaling på nettsiden. Fraktkostnader vil bli lagt til totalprisen for kjøpet, og de kostnadene vil være synlig i kassen før betaling.

Vi vil gjøre alt vi kan for at produktene på nettsiden vises med riktig pris. Prisen du betaler for en vare er den endelige prisen, selv om prisen på varen har blitt endret i ettertid.