Formstøpt hockeysete

Nordic Hockey Formstøpt Sete

Har du behov for et formstøpt sete til din hockeykjelke, som gir en bedre mestringsfølelse, beskytter amputasjoner, motvirker skjevheter i kroppen og reduserer nervesmerter?

Vi hjelper deg med hele anskaffelsesprosessen.

Formstøpte hockeyseter fra Nordic Hockey

Har du nettopp begynt med paraishockey, og trenger et tilpasset sete for å kunne spille?
Eller har du spilt en stund, men føler at du ikke mestrer aktiviteten på grunn av et hockeysete som ikke passer deg?

Uansett hvilket nivå du er på eller hvilke utfordringer du har med setet, så kan vi lage et formstøpt sete som blir helt perfekt for deg og din kropp.

Tilpasses nivå og skjevheter i kroppen

Vi kan tilpasse setet for spillere som har asymmetri i rygg, sete eller hofter.

Ryggen på setet kan lages høyere, med flere stropper og mer støtte på sidene for de som har behov for det.

Beskytter amputasjoner

Hockeysetet kan tilpasses slik at det beskytter lemmene hos dobbelamputerte, enkeltamputerte eller spillere med dysmeli.

Reduserer nervesmerter

Et sete nøyaktig formet etter din kropp vil ikke kunne skape uønskede presspunkter inni setet.

Presset vil fordele seg jevnt over hele kontaktflaten, og dermed redusere potensielle nervesmerter og andre smerter under spilling.

Referanser

Det setet er en gamechanger for meg. Nå sitter jeg støpt fast i setet uten noen friksjon eller uønsket bevegelse. Den amputerte foten er beskyttet, og jeg trenger ikke bekymre meg for skader der. Svinger gikk mye lettere, jeg kunne gli på det ene skøytestålet uten at jeg mistet balansen.

Thor Erik Strand
Norsk paraishockeyspiller

Å sette seg i en kjelke med formstøpt sete var noe helt magisk!
Enhver liten bevegelse man gjør med kroppen, gir et utslag i kjelken. Dette gir en følelse av at man kan ta spillet og kjelkekontrollen til nye høyder!! Utrolig moro, motiverende og kult å kjenne 😁 Svinger og vendinger blir både enklere, skarpere og man opprettholder farten gjennom disse.

Magnus Bøgle
Norsk paraishockeyspiller

Det her [setet] var rett og slett en åpenbaring. Så det er sånn det faktisk skal være! Nå følger setet bevegelsene mine i hofta, sammenlignet med tidligere der bekkenet vred seg rundt inni setet.

Johan Grønlie
Norsk paraishockeykeeper

Vil et standardsete være tilpasset din kropp?

Nedenfor vises et standardsete i grått, og et formstøpt sete for den samme spilleren i gult.

Spilleren har en skjevhet nederst i korsryggen, som det formstøpte setet tar hensyn til. Det formstøpte setet følger samtidig spillerens kroppsform både i hoftebredde og form på setepartiet.

Nedenfor ser du hvordan resultatet av det nye formstøpte setet ble.

Hvis du har skjevheter i kroppen slik som spilleren ovenfor, eller har utfordringer med ditt nåværende hockeysete på en eller annen måte, så kan et formstøpt sete være løsningen for deg.

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen!

Hvordan foregår produksjonen og selve prosessen for formstøpte seter?

Se bilder og video av hele prosessen.

Har du valgt riktig kjelke ut ifra nivå og behov?

Det finnes forskjellige hockeykjelker på markedet, der hver kjelke egner seg til forskjellige funksjonsnivå, erfaringsnivå og behov.

Vi har hockeykjelker som passer enhver spiller, uansett hvilket nivå og behov du har.

Vi har over 35 års erfaring innen paraishockey, og har god kompetanse til å hjelpe med å velge riktig utstyr som passer hver enkelt.

Nedenfor ser du et utvalg av våre hockeykjelker.

Paraishockeykjelke

Ballistic hockeykjelke

Hockeykjelken Ballistic fra kanadiske Unique Inventions Inc. er den mest populære og mest brukte kjelken i verden for erfarne spillere.

Paraishockeykjelke

Razor Hockeykjelke

Hockeykjelken Razor fra kanadiske Unique Inventions Inc. er populær verden rundt, mye på grunn av de mange justeringsmulighetene. Denne kjelken passer for alle nivåer.

Paraishockeykjelke

Rev Force 1 Hockeykjelke

Rev Force 1 er en hockeykjelke som passer godt for nybegynnere og som utlånskjelke. Den har flere justeringsmuligheter som er lett og kjapt å endre på.

Paraishockeykjelke

Mobility Sports Transformers Hockeykjelke

Hockeykjelken Transformers fra amerikanske Mobility Sports passer for nybegynnere og spillere med litt erfaring. Den er også perfekt som utlånskjelke, med flere justeringsmuligheter som kan endres kjapt.

Paraishockeykjelke

Mobility Sports Wave Hockeykjelke

Wave hockeykjelke fra amerikanske Mobility Sports er ny på markedet, og passer best til middels erfarne til godt erfarne spillere. Kjelken er lett å tilpasse og justere.