Retur og bytte

Hos Nordic Hockey tilbyr vi åpent kjøp i 30 dager på alle bestillinger. Uansett årsak så kan du returnere varen(e) til oss innen 30 dager. Vi dekker i tillegg fraktkostnaden for returen. 

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt returskjema, teipe den vedlagte returetiketten på forpakningen, og lever den på nærmeste innleveringssted for Posten. 

Hvis returetikett ikke ligger sammen resten av forsendelsen så gi beskjed til oss slik at vi kan sende deg en.

Varer som blir returnert må være i ny og ubrukt tilstand. Pakk varen(e) slik de ble levert, i uskadd originalforpakning og med all dokumentasjon som fulgte med produktet. Bruk dobbel forpakning på varene ved retur, slik at originalforpakningen forblir uten teip o.l. Vi ønsker å selge produktene videre, og da må originalforpakningen være i orden.

Defekte, skadet eller manglende varer

Hvis varer i en forsendelse er enten defekte, skadet eller rett og slett ikke kommet frem, så vil vi sende deg en ny vare så fort som mulig. Hvis varen er defekt eller skadet så trenger vi at du som kunde sender varen tilbake til oss. Vi vil dekke fraktkostnadene for deg. Fest den vedlagte returetiketten på forsendelsen og send den i retur til oss. 
Hvis vi ikke har flere varer av den typen på lager, så vil vi tilby deg en tilsvarende vare eller refundere kjøpet. 

Det er viktig at vi får beskjed så fort som mulig hvis varen(e) er defekte, skadet eller ikke kommet frem. Dette er for at vi skal kunne ta det videre med våre leverandører eller fraktselskap.

Reklamasjon

Ut i fra EU’s regler har du rett på minimum 2 års garanti. Så alle produkter du kjøper hos oss har automatisk 2 års garanti.