Åpent kjøp

i 30 dager

Gratis frakt

Fra 700,-

Gratis retur

i 30 dager

Dette er Nordic Hockey

Vi er to paralympiere som har spilt for det norske paraishockeylandslaget i mange år. Vi har deltatt i flere Paralympics, og har masse erfaring fra isen.

Vi har opp gjennom årene funnet ut hva slags hockeyutstyr vi liker, og som vi ønsker å tilby det norske markedet. Paraishockey er veldig likt ishockey, og vi tilbyr derfor produkter til begge idrettene. I vårt utvalg finner du blant annet grip fra Buttendz og Lizard Skins, NoSweat hjelminnlegg, Tape Tiger, og teknikkballer og teknikkpucker fra Smart Hockey. I tillegg har vi valgt å satse på kvalitets skøytestål fra den kanadiske produsenten Bladetech Hockey.

Innen paraishockey tilbyr vi forskjellige køller fra Warrior og våre egne “Snipe FX88”. Vi har skøytestål fra Bladetech Hockey som er tilpasset hockeykjelker. Dette er produkter som det kan søkes på via NAV Hjelpemiddelsentral. 

Massive Blade er en koreansk produsent som har kommet med sine egne hockeykjelker. Vi ønsker å introdusere de til det norske markedet. Vi ønsker samtidig å tilby spesialstøpte seter til hockeykjelker. 

Vårt Team

assets ioc 2018 03 12 133949

Morten Værnes

Værnes har spilt para ishockey siden 1999, og er en av veteranene på det norske paraishockeylandslaget. Han er daglig leder i Nordic Hockey AS.

Loyd Remi Pallander Solberg

Loyd Remi P. Solberg

Solbergs første Paralympics var Torino 2006, og han har vært en fremtredende leder på landslaget siden. Han har vært kaptein siden 2014.

Bladetech Hockey

Nordic Hockey er eneimportør av den kanadiske produsenten Bladetech Hockey sine skøytestål til ishockey i Norge. 

Bladetech sin patenterte «Flex-Force» teknologi gir økt kraft i hvert fraspark og gir en dokumentert effekt på i snitt 5,5% økt hastighet. 

Det unike designet fungerer på den måten at den fremre delen av skøytestålet flexer opp i skøyteholderen, samler opp energien, og frigjør den når du fullfører et skøytetak. Teknologien gir deg et ekstra kick når du sparker fra og gir deg et ekstra skyv for hvert fraspark.

Uavhengige tester viser at det er spesielt effektivt i akselerasjonsfasen, og det ble registrert økninger i hastighet på opptil 20%!

Les mer om Bladetech skøytestål her

Bladetech Flex Force Advantage Skøytestål

Buttendz Grip

Vi har valgt å importere hele Buttendz sortiment av grip til hockeykøller. Deres produkter gir en klar forbedring når det gjelder grep og puckkontroll fremfor å benytte vanlig hockeytape som grip. 

Gripen reduserer slitasjen på dine hockeyhansker, og reduserer vibrasjoner ved skudd og pasninger. Gripen passer alle typer hockeykøller, og den kan brukes på nytt ved bytte av hockeykølle. 

Hvis du foretrekker grip med en knopp på enden av skaftet så kan Buttendz FUSION Z Grip eller Buttendz FLUX Z Grip passe best for deg.

Buttendz FUTURE Grip har en liten knopp på enden med en forhøyet spinn i teksturen, Buttendz TWIRL88 Grip er uten knopp men med forhøyet spinn, mens Buttendz STRETCH Grip er helt clean uten knopp eller forhøyet spinn. 

Er du keeper passer Buttendz SENTRY Goalie Grip best. 

Du kan se hele sortimentet her

Buttendz Grip for hockeykølle

Teknikkballer og teknikkpucker fra Smart Hockey

De forskjellige variantene av Smart Hockey sine off-ice hockeyprodukter blir benyttet av ishockeyspillere på alle nivåer over hele verden. Produktene inngår som en essensiell del av spilleres off-ice trening og oppvarming før trening og kamper.

Alle produktene har en solid konstruksjon som gjør at de kan benyttes på et hvilket som helst flatt underlag; i garderoben, på tennisbanen, i oppkjørselen eller på garasjegulvet. Produktene fungerer like bra i alle temperaturer.

Nordic Hockey har alle Smart Hockey sine varianter av teknikkballer og teknikkpucker tilgjengelig i nettbutikken. 

Smart Hockey produkter

Skreddersydde klubbavtaler

Vi kan levere pucker, kølletape, grip tape og strømpetape til hockeyklubber og lag i Norge. Vi skreddersyr egne klubbavtaler, der vi kan tilby produkter med høy kvalitet til en god pris.