Dette er Nordic Hockey

Vi er to paralympiere som har spilt for det norske paraishockeylandslaget i mange år. Vi har deltatt i flere Paralympics, og har masse erfaring fra isen.

Vi har opp gjennom årene funnet ut hva slags hockeyutstyr vi liker, og som vi ønsker å tilby det norske markedet. Paraishockey er veldig likt ishockey, og vi tilbyr derfor produkter til begge idrettene. I vårt utvalg finner du blant annet grip fra Buttendz og Lizard Skins, NoSweat hjelminnlegg, Tape Tiger, og teknikkballer og teknikkpucker fra Smart Hockey. I tillegg har vi valgt å satse på kvalitets skøytestål fra den koreanske produsenten Massive Blade.

 

Innen paraishockey tilbyr vi forskjellige køller fra Warrior og våre egne «Snipe FX88». Vi har skøytestål fra Massive Blade som er tilpasset hockeykjelker. Dette er produkter som det kan søkes på via NAV Hjelpemiddelsentral. 

 

Massive Blade kommer snart med sine egne hockeykjelker som vi ønsker å introdusere til det norske markedet. Vi ønsker samtidig å tilby formstøpte seter til hockeykjelker. 

Vårt Team

Morten Værnes

Morten Værnes

Værnes har spilt para ishockey siden 1999, og er en av veteranene på det norske paraishockeylandslaget. Han er daglig leder i Nordic Hockey AS.
Loyd Solberg

Loyd Remi P. Solberg

Solbergs første Paralympics var Torino 2006, og han har vært en fremtredende leder på landslaget siden. Han har vært kaptein siden 2014.

Massive Blade

Nordic Hockey er eksklusiv forhandler av Massive Blade i Norge, og vi kan tilby alle deres varianter av skøytestål til det norske markedet. Skøytestålene passer holdere fra CCM og Bauer. Takket være en enestående produksjonsteknologi har de klart å lage stål som har et lekkert design, og som er mer motstandsdyktig og sterkere enn vanlige fabrikkstål.

Stivheten i skøytestålene vil gi deg en bedre flyt og glid på isen. De opprettholder farten i svingene, og gjør at du bruker mindre energi. All energien går rett ned i isen, som hjelper deg spesielt i svinger, i akselerasjonsfasen og ved stopp.

Disse skøytestålene holder lenger mellom hver slip, som gjør at skøytestålene varer lengre. Hardheten i skøytestålene gjør også at du ikke får like fort hakk i kantene.

Massive Blade skøytestål for ishockey

Buttendz Grip

Vi har valgt å importere hele Buttendz sortiment av grip til hockeykøller. Deres produkter gir en klar forbedring når det gjelder grep og puckkontroll fremfor å benytte vanlig hockeytape som grip. 

Gripen reduserer slitasjen på dine hockeyhansker, og reduserer vibrasjoner ved skudd og pasninger. Gripen passer alle typer hockeykøller, og den kan brukes på nytt ved bytte av hockeykølle. 

Hvis du foretrekker grip med en knopp på enden av skaftet så kan Buttendz FUSION Z Grip eller Buttendz FLUX Z Grip passe best for deg. Buttendz FUTURE Grip har en liten knopp på enden med en forhøyet spinn i teksturen, Buttendz TWIRL88 Grip er uten knopp men med forhøyet spinn, mens Buttendz STRETCH Grip er helt clean uten knopp eller forhøyet spinn. Er du keeper passer Buttendz SENTRY Goalie Grip best. 

Du kan se hele sortimentet her

Buttendz Grip for hockeykølle

Teknikkballer og teknikkpucker fra Smart Hockey

De forskjellige variantene av Smart Hockey sine off-ice hockeyprodukter blir benyttet av ishockeyspillere på alle nivåer over hele verden. Produktene inngår som en essensiell del av spilleres off-ice trening og oppvarming før trening og kamper.

Alle produktene har en solid konstruksjon som gjør at de kan benyttes på et hvilket som helst flatt underlag; i garderoben, på tennisbanen, i oppkjørselen eller på garasjegulvet. Produktene fungerer like bra i alle temperaturer.

Nordic Hockey har alle Smart Hockey sine varianter av teknikkballer og teknikkpucker tilgjengelig i nettbutikken. 

Smart Hockey produkter

Skreddersydde klubbavtaler

Vi kan levere pucker, kølletape, grip tape og strømpetape til hockeyklubber og lag i Norge. Vi skreddersyr egne klubbavtaler, der vi kan tilby produkter med høy kvalitet til en god pris.

[]