Utvalgte Produkter

Spar 10% på din første ordre hos oss!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt kupong på din første ordre hos oss!

Nye produkter

Hvorfor kjøpe Massive Blade fra Nordic Hockey?

Massive Blade er skøytestål av høyeste kvalitet, og for de spillerne som ønsker å heve prestasjonene på isen til et nytt nivå. Nordic Hockey tilbyr hele sortimentet av skøytestål. 

Nordic Hockey er eksklusiv forhandler av Massive Blade i Norge, og vi kan tilby alle deres varianter av skøytestål til det norske markedet. Skøytestålene passer holdere fra CCM og Bauer. Takket være en enestående produksjonsteknologi har de klart å lage stål som har et lekkert design, og som er mer motstandsdyktig og sterkere enn vanlige fabrikkstål.

1526911782634 e1526968542978 1024x568 1

Hvilken type skøytestål skal du velge?

Massive Blade kommer i tre forskjellige varianter: Classic, de gullfargede TiN og de svarte DLC². Uavhengig av hvilken variant du velger, så vil du ende opp med skøytestål som har en hardere tetthet i stålet og som vil øke prestasjonen din på isen.

Massive Blade Classic skøytestål for Bauer holdere

Classic

Classic er de standard skøytestålene fra Massive Blade. De har ikke et forsterkende belegg utenpå stålet slik som TiN og DLC², men de er likevel av høyeste kvalitet laget for bedre ytelse på isen. Disse skøytestålene kan være det beste alternativet for mange spillere.

Massive Blade TiN gull skøytestål for CCM holdere

TiN

Disse skøytestålene fra Massive Blade har et unikt Titanium Nitride (TiN) belegg. Det gullfargede belegget ser bra ut, samtidig som det beskytter stålet mot rust og gjør stålet enda stivere.

Massive Blade DLC² svarte skøytestål for Bauer holdere

DLC²

DLC² står for Diamond-Like-Carbon², og er den sterkeste typen belegg på skøytestål som Massive Blade tilbyr. Stivheten på skøytestålene, sammen med belegget, vil gi deg bedre flyt og skarpere svinger på isen.

Nordichockey.no benytter seg av informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden

[]