Hvorfor velge Massive Blade skøytestål til dine hockeyskøyter?

Massive Blade er skøytestål av høyeste kvalitet, og er for spillere som ønsker å heve prestasjonene på isen til et nytt nivå.

Nordic Hockey er eksklusiv forhandler av Massive Blade i Norge, og vi kan tilby alle deres varianter av skøytestål til det norske markedet. Skøytestålene passer holdere fra CCM og Bauer. Takket være en enestående produksjonsteknologi har de klart å lage stål som har et lekkert design, og som er mer motstandsdyktig og sterkere enn vanlige fabrikkstål.

Stivheten i skøytestålene vil gi deg en bedre flyt og glid på isen. De opprettholder farten i svingene, og gjør at du bruker mindre energi. All energien går rett ned i isen, som hjelper deg spesielt i svinger, i akselerasjonsfasen og ved stopp.

Disse skøytestålene holder lenger mellom hver slip, som gjør at skøytestålene varer lengre. Hardheten i skøytestålene gjør også at du ikke får like fort hakk i kantene.

Du kan lese mer om skøytestålene på www.massiveblade.com

Massive Blade Classic skøytestål

Classic er de standard skøytestålene fra Massive Blade. De har ikke et forsterkende belegg utenpå stålet slik som TiN og DLC², men de er likevel av høyeste kvalitet laget for bedre ytelse på isen. Disse skøytestålene kan være det beste alternativet for mange spillere.

Alle skøytestålene fra Massive Blade er produsert og konstruert med et hardere stål enn vanlige fabrikkstål. Så uansett hvilken type skøytestål fra Massive Blade du velger så vil stivheten i skøytestålene gi deg en bedre flyt og glid på isen. De opprettholder farten i svingene, og gjør at du bruker mindre energi. All energien går rett ned i isen, som hjelper deg spesielt i svinger, i akselerasjonsfasen og ved stopp.

Massive Blade TiN skøytestål

Disse skøytestålene har et belegg med gullfarge. I tillegg til å se bra ut, gjør belegget stålene enda sterkere. Kanten på skøytestålet tåler mer og vil kunne holde skjæret i isen bedre.

Gullbelegget gjør at skøytestålene er mer motstandsdyktig mot hakk ved kontakt med målstolpen eller andre spilleres skøyter.

Med den forsterkede stivheten i skøytestålene vil det gi deg en enda bedre flyt og glid på isen. Skøytestålene opprettholder farten i svingene, og gjør at du bruker mindre energi. All energien går rett ned i isen, som hjelper deg spesielt i svinger, i akselerasjonsfasen og ved stopp.

Massive Blade TiN etterlater ingen skarpe kanter på skøytekanten etter slip. Så det er ingen behov for å benytte bryne etter sliping. Vi anbefaler heller ikke å benytte det, siden det vil slite bort belegget over tid.

Massive Blade DLC² skøytestål

DLC² står for Diamond-Like-Carbon², som er en betegnelse på det svarte belegget rundt skøytestålet. Dette er den sterkeste og hardeste type skøytestål Massive Blade tilbyr.
Det svarte belegget gjør at skøytestålene er mer motstandsdyktig mot hakk ved kontakt med målstolpen eller andre spilleres skøyter.

I likhet med Massive Blade TiN så vil disse svarte skøytestålene med forsterket stivhet gi deg en enda bedre flyt og glid på isen. Skøytestålene opprettholder farten i svingene, og gjør at du bruker mindre energi. All energien går rett ned i isen, som hjelper deg spesielt i svinger, i akselerasjonsfasen og ved stopp.

Massive Blade DLC² etterlater ingen skarpe kanter på skøytekanten etter slip. Så det er ingen behov for å benytte bryne etter sliping. Vi anbefaler heller ikke å benytte det, siden det vil slite bort belegget over tid.

[]
0