Bytte, retur og reklamasjoner

Hvis du kansellerer et kjøp, så har du krav på å få refundert kjøpet. Du må gi beskjed til Nordichockey.no innen 14 dager etter at du mottok varen(e) for å kunne få refundert kjøpet. Refunderingen vil inkludere eventuelle fraktkostnader du betalte ved inngått kjøp. Fraktkostnadene for returen dekkes av Nordic Hockey. Du må fylle ut angrerettskjema og sende det inn til oss, eller fylle ut returskjema.

Du kan levere tilbake varen(e) innen 14 dager uansett grunn. Dette gjelder uansett om du ønsker å refundere kjøpet, bytte varen, reklamere eller lignende.

Varer som blir returnert må være i ny og ubrukt tilstand. Pakk varen(e) slik de ble levert, i uskadd originalforpakning og med all dokumentasjon som fulgte med produktet. Bruk dobbel forpakning på varene ved retur, slik at originalforpakningen forblir uten teip o.l. Vi ønsker å selge produktene videre, og da må originalforpakningen være i orden.

Vennligst send returvarer til denne adressen:

Nordic Hockey AS
Grenseveien 56
0579 OSLO
NORGE

Defekte, skadet eller manglende varer

Hvis varer i en forsendelse er enten defekte, skadet eller rett og slett ikke kommet frem, så vil vi sende deg en ny vare så fort som mulig. Hvis varen er defekt eller skadet så trenger vi at du som kunde sender varen tilbake til oss. Vi vil dekke fraktkostnadene, gi beskjed til oss så sender vi deg en returetikett.
Hvis vi ikke har flere varer av den typen på lager, så vil vi refundere kjøpet.

Det er viktig at vi får beskjed så fort som mulig hvis varen(e) er defekte, skadet eller ikke kommet frem. Dette er for at vi skal kunne ta det videre med våre leverandører eller fraktselskap.

Reklamasjon

Ut i fra EU’s regler har du rett på minimum 2 års garanti. Så alle produkter du kjøper hos oss har automatisk 2 års garanti.