Åpent kjøp

i 30 dager

Gratis frakt

Fra 700,-

Gratis retur

i 30 dager

8 grunner for å bruke skøytestål fra Bladetech

Få bedre akselerasjon. Øk toppfarten. Forhindre skader.

Dette er bare noen av grunnene til hvorfor du bør bytte til skøytestål fra Bladetech. 

Bladetech Hockey skøytestål

1. Dokumentert effekt på 5,5% økt hastighet

Bladetech Black Diamond DLC skøytestål
Skøytestål fra Bladetech med Flex-Force teknologi

Bladetech sin patenterte “Flex-Force” teknologi gir økt kraft i hvert fraspark og gir en dokumentert effekt på i snitt 5,5% økt hastighet. 

Det unike designet fungerer på den måten at den fremre delen av skøytestålet flexer opp i skøyteholderen, samler opp energien, og frigjør den når du fullfører et skøytetak. Teknologien gir deg et ekstra kick når du sparker fra og gir deg et ekstra skyv for hvert fraspark.

Uavhengige tester viser at det er spesielt effektivt i akselerasjonsfasen, og det ble registrert økninger i hastighet på opptil 20%! Les mer om testen her

"Bladetech Hockey's Flex-Force technology makes skaters up to 20% faster."

2. Forleng karrieren med helsemessige fordeler for knær og hofter

Bladetech helsemessige fordeler for knær og hofter

I tillegg til å øke farten og akselerasjonen reduserer skøytestålene fra Bladetech skader i nedre del av kroppen. Grunnen er at flexen i skøytestålene absorberer støt og trykk ved hvert skøytetak og reduserer presset på ankler, knær og hofteledd. 

Til sammenligning vil løpesko redusere risikoen for skader ved løping, på samme måte som Bladetech sin Flex-Force teknologi vil redusere risikoen for skader innen ishockey. Denne teknologien kan forlenge karrieren din, og kanskje forhindre at du må legge opp før du ønsker det selv grunnet skader. 

3. Restituer fortere etter trening og kamp

Bladetech sin Flex-Force teknologi vil kunne hjelpe spillere med å restituere kjappere etter trening og kamp.

Grunnen er at teknologien gjør at du bruker mindre energi for hvert skøytetak ute på isen. Spillere vil kunne spille det samme antall minutter i løpet av en kamp og benytte mindre energi.

Spillere har mulighet til å spille flere minutter enn før ved å benytte den samme energien som de brukte før. De vil samtidig kunne skøyte lengre i løpet av en kamp ved at farten økes med Bladetech skøytestål.

battery 3360317 640

4. Bedre flyt og gli på isen med Diamond-Like Coating (DLC)

Bladetech Black Diamond DLC skøytestål

Skøytestålene har et Diamond-Like Coating (DLC) belegg som forsterker stålene ytterligere utover det at Bladetech benytter premium stål i utgangspunktet. 

 

Stivheten i skøytestålene vil gi deg en bedre flyt og gli på isen. De opprettholder farten i svingene, og gjør at du bruker mindre energi. All energien går rett ned i isen, som hjelper deg spesielt i svinger, i akselerasjonsfasen og ved stopp. 

5. Slipen varer lengre

Det å ha en vinnende teknologi som gjør deg raskere på isen hjelper ikke stort uten å benytte de beste materialene tilgjengelig i skøytestålene. Bladetech benytter premium materiale i sine skøytestål, og er kjent for å holde lenger mellom hver slip. 

Washington Capitals har flere spillere som benytter Bladetech skøytestål. Materialforvalteren deres melder at han har redusert tiden han bruker på sliping med 4x. Spillerne bytter sjeldnere skøytestål i løpet av en kamp, og de rapporterer at kantene holder lenger og sitter bedre i svingene.

Skøytestålene fra Bladetech med Diamond-Like Coating (DLC) beskytter stålene ytterligere, og forhindrer hakk og ujevnheter. 

Bladetech, Lars Eller (Washington Capitals)
Lars Eller, Washington Capitals

6. Velg samme skøytestål som over 100 profesjonelle spillere i syv ligaer

Over 100 profesjonelle spillere i syv ligaer har sett verdien av å bytte til Bladetech skøytestål. 

Det inkluderer:

  • Over 60 spillere i NHL fordelt på flere lag, blant annet Nicklas Bäckström (Capitals) og Jonathan Toews (Blackhawks)
  • Bladetech er offisielle skøytestål for NWHL
  • Bladetech er offisielle skøytestål for dommerne i NHL
Bladetech Hockey profesjonelle spillere
Niklas Bäckström (Capitals), Auston Matthews (Maple Leafs), Brent Burns (Sharks), David Krejci (Bruins)

7. 1 års garanti

Bladetech skøytestål knekker sjeldent siden skøytestålene er laget av det beste materialet tilgjengelig på markedet. Skulle uhellet likevel være ute og spillere knekker skøytestålene, så har Bladetech 1 års garanti. De er en av få produsenter på markedet med en så lang garantiperiode.  

Bladetech Black Diamond DLC skøytestål

8. Skøytestål til de aller fleste typer skøyteholdere

Bladetech har skøytestål som passer skøyteholdere fra Bauer, CCM, True og Graf. De har skøytestål både for keepere og utespillere.